sd main logo

Leerhuys Noordwijk, Oegstgeest en Leiden 

Menu

Recente clientervaring.
(Plaatsing met toestemming en aangeleverd door de cliënt)


June 2020 K L 

I am extremely pleased with Yoella. Never ever could I imagine the  transformation I went to What can I say to do her any justice .... don’t search any further, you found your therapist. TY Yoella <3


April 2020 

Mw E te K 

Uiteindelijk ,na veel therapeuten,nu een therapeute gevonden bij wie ik voor het eerst mijn trauma's onder ogen durfde te komen!

Begripvol maar wel met doortastende aandrang durfde ik terug te gaan naar waar ik mijn hele leven onder geleden heb. Een fijne,kundige vrouw waar ik,mocht 't nodig zijn, graag naar terug ga!!Nogmaals: Heel hartelijk dank Yoella!!!
E. te K.


Nov 2019

Mw. De H te Leiden: "Ik heb al lange tijd van depressies gehad en heb voor het eerst het gevoel dat er iets gebeurt. Ik ervaar een verandering in mijn hoofd en heb weer hoop voor de toekomst. Heel fijn. Dank je Yoella."


Okt 2019

Peter de W te Alphen : "Fijne vrouw met veel ervaring."


Juni 2019

Birgitte vd P te Katwijk "Ik vind het fijn dat Yoëlla door onderzoek van de persoonlijkheid direct kon zien waar mijn angst vandaan komt. Voor mij geeft dit vertrouwen. En al zijn we nog niet helemaal klaar wil ik dit toch even doorgeven. Een dikke 10!"


April 2018:
Karel v B. te Katwijk: "Yoella heeft mij onwijs geholpen, echt toppie!"


Anoniem te Oegstgeest: "Het was heel fijn om de warmte en betrokkenheid van Yoella te ervaren. Ze heeft mij echt gezien en gehoord."


Mei 2018
Judith te Noordwijk: "De hulp die ik heb ontvangen heb ik niet eerder ergens anders ervaren. Ze is heel betrokken en mocht haar tijdens de opbouw van medicatie en oefeningen dagelijks schrijven. Dat was voor mijn vertrouwen heel belangrijk. Ook toen ik nog maar 1x per 2 maanden kwam wist zij alles nog precies.''