Leerhuys Noordwijk, Oegstgeest en Leiden 

Leerhuys Noordwijk, Oegstgeest en Leiden 

Menu

Recente clientervaring.
(Plaatsing met toestemming en aangeleverd door de cliënt)


Januari 2021 Barry te Oegstgeest

"Ik was overvallen en kon niet meer slapen. Traumatherapie heeft mij erg geholpen en slaap als een roosje."

Januari 2021 R te Oegstgeest

"Na ongeveer 2 jaar op en af zie ik terugkijkend wat ontzettend veel ik heb geleerd over mijzelf. Dank, het gaat mij nu goed. God bless"

December 2020 T te Noordwijk

"Mw. Waasdorp heb ik ervaren als een fijne empathische vrouw, geduldig en doortastend."

December 2020 M te Rijnsburg

"Ïk moest even wennen aan de directe therapie maar wat geweldig dat dat er is!. Geen hoofdpijnen meer en zo veel meer rust in mijn lijf. Weg eeuwige somberheid. Ben heel gelukkig nu."

November 2020 Karel te Leiden

"Ja wat kan ik nog meer zeggen dan dat ik blij met je ben Yoella."


Sept 20 K te Noordwijk

"Ik ben voor de 2de keer bij mw. Waasdorp en ik ben zo blij met haar. Ze is vriendelijk en oprecht en als er wat is kan ik haar bereiken."

June 2020 K L 

"I am extremely pleased with Yoella. Never ever could I imagine the  transformation I went through. What can I say to do her any justice .... don’t search any further, you found your therapist. TY Yoella <3"


April 2020 

Mw E te K 

Uiteindelijk ,na veel therapeuten,nu een therapeute gevonden bij wie ik voor het eerst mijn trauma's onder ogen durfde te komen!

Begripvol maar wel met doortastende aandrang durfde ik terug te gaan naar waar ik mijn hele leven onder geleden heb. Een fijne,kundige vrouw waar ik,mocht 't nodig zijn, graag naar terug ga!!Nogmaals: Heel hartelijk dank Yoella!!!
E. te K.


Nov 2019

Mw. De H te Leiden: "Ik heb al lange tijd van depressies gehad en heb voor het eerst het gevoel dat er iets gebeurt. Ik ervaar een verandering in mijn hoofd en heb weer hoop voor de toekomst. Heel fijn. Dank je Yoella."


Okt 2019

Peter de W te Alphen : "Fijne vrouw met veel ervaring."


Juni 2019

Birgitte vd P te Katwijk "Ik vind het fijn dat Yoëlla door onderzoek van de persoonlijkheid direct kon zien waar mijn angst vandaan komt. Voor mij geeft dit vertrouwen. En al zijn we nog niet helemaal klaar wil ik dit toch even doorgeven. Een dikke 10!"


April 2018:
Karel v B. te Katwijk: "Yoella heeft mij onwijs geholpen, echt toppie!"


Anoniem te Oegstgeest: "Het was heel fijn om de warmte en betrokkenheid van Yoella te ervaren. Ze heeft mij echt gezien en gehoord."


Mei 2018
Judith te Noordwijk: "De hulp die ik heb ontvangen heb ik niet eerder ergens anders ervaren. Ze is heel betrokken en mocht haar tijdens de opbouw van medicatie en oefeningen dagelijks schrijven. Dat was voor mijn vertrouwen heel belangrijk. Ook toen ik nog maar 1x per 2 maanden kwam wist zij alles nog precies.''