EPIGENETICS en MEDITATIES

Epigenese en Mindfulness bestudeert de Omkeerbare erfelijke veranderingen die optreden in het gedrag van een cel zonder wijziging van het DNA. Onderzoeken laten zien dat een gen een soort aan/uit knop heeft van ziekte(s) of gevoeligheid welke door ons gedrag en gedachten be├»nvloed kan worden! 

De onderzoekers zijn ware pioniers op dit vakgebied en in deze 3 x workshop wordt op een hele makkelijke manier uitgelegd wat Epigenese is, hoe het werkt en hoe u het kan leren beinvloeden.


3 x vrij middag  van 17.00-19.00 uur    dec: 1; 8; 15       Kosten 125,- euro incl materiaal. 


kijk naar deze de HEAL documentaire waar oa dr Bruce Lipton (stamcell onderzoek) en dr Joe Dispenza (neuroscientist) aan het woord zijn:


https://www.youtube.com/watch?v=s5Hpm-6Inxc


Geef je HIER op   (SCROLL naar beneden en ga PIONEREN)


HEAL! MEDITATIES


Onze hersenen zijn te meten in hersenactiviteit = Hz (hertz). Deze energie is te meten in oa een QEEG (Quantative EEG).

Echter, laatste onderzoeken laten steeds meer zien dat we ook middels onze gedachten de hersenactiviteit kunnen veranderen. Denk ook maar aan het placebo effect! (https://www.youtube.com/watch?v=I0iUc4mvkxA&t=28s)

Dit laatste laat  (meetbare) fysieke veranderingen in en aan het lichaam zien!


Hoe????

In deze 6 SAMENKOMSTEN kunt u leren hoe dit te doen:

(1) Na gedegen uitleg van de theorie (voor iedereen te snappen)

(2) gaan we 3 x oefenen.  WE MEDITEREN WE OP HET STRAND. Deze specifieke meditaties zijn van heel groot belang en moeten met precisie uitgevoerd worden. Vandaar dat we de eerste keren nogal in tijd kunnen uitlopen.

(3) na 3 weken komen we samen om de resultaten te bespreken met evt aanpassingen of nieuwe inzet. Bij aanhoudende negatieve schema's in het onbewuste, kan een kort individueel traject worden ingezet om deze te slechten

(4) en komen vervolgens voor een laatse keer samen om de resultaten te bespreken (4). 


U wordt ook middels whatsapps er aan herinnerd uw oefeningen te doen en niet te verslappen. De groep mag elkaar tussen de bijeenkomsten door motiveren. Yoella blijft dit superviseren


Samenkomsten duren ongeveer 1,5 a 2 uur.  De gehele cursus incl whatsapp begeleiding/ supervisie kost 225 euro


data:

wo 14 maart       eerste les op praktijk    10.30-12.30

21; 22; 23 mrt    meditatie op het strand 10.30-12.30

wo 17 april         samenkomst bespreking resultaten en aanpassingen 18.30-20.30

wo 24 april         laatste samenkomst op strand 18.30 -


Voor wie aanvullende individuele begeleiding nodig heeft is dit bespreekbaar.

Geef je HIER opEnkele reacties:

E vd V : "Dit is echt te gek! Ik dacht dat ik geen gezond deel meer in mijn lichaam had maar door deze meditaties weet ik dat dit onzin is"


E C : "Al bij de eerste meditatie voelde ik mijn kringspier samentrekken die al jaren niet meer functioneert...wonderlijk"


B G :"Ik dacht dat ik altijd emotioneel afhankelijk zou blijven, maar ik heb nu neurale netwerken gecereerd van een zelfstandige dame en alleen door deze te versterken heb ik me nog nog zo krachtig en happy gevoeld"